Dienst opzeggen

Wanneer je je diensten bij VIP Internet wilt opheffen kun je dit doen in het online klantenportal MijnVIP. Je dient er rekening mee te houden dat voor al onze diensten een jaarcontract geldt en dat je uiterlijk één maand voor het verstrijken van het contract je diensten op moet zeggen.


  1. Klik in het menu op Domeinoverzicht.


  2. Klik op de domeinnaam die je wilt opheffen.
  3. Vervolgens klik je op het tabblad ‘Registratie’. Je vindt hier de registratieperiode van de diensten die bij deze domeinnaam horen.
  4. Om de dienst op te zeggen klik je op ‘Automatische verlenging van de domeinnaam aanpassen’. Zet vervolgens de automatische verlenging uit. Je dient hier een reden voor je opheffing geven en een toelichting. Dit helpt ons bij het blijven verbeteren van onze dienstverlening. LET OP: als je hier niets invult, dan wordt de opzegging niet verwerkt.


  5. Wanneer je op ‘Opslaan’ klikt, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging.
  6. Je dient op de link in de e-mail te klikken op de automatische verlenging definitief uit te zetten.

Nadat je opzegging is verwerkt ontvang je van ons nogmaals een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail kun je de datum vinden waarop je diensten worden opgeheven.


LET OP: Met het opheffen van je domeinnaam zullen ook de diensten die aan je domeinnaam zijn gekoppeld, zoals een hostingpakket of e-mailadressen, vervallen. Wil je niet dat je website of mail verloren gaat? Dan dien je zelf een back up van je website of mail te maken.