Waarmee kunnen wij je helpen?

Verschillende soorten SSL Certificaten

VIP Internet kan drie soorten SSL certificaten leveren. Afhankelijk van jouw eisen en wensen kun je uit de onderstaande opties kiezen:


Domain Validation


Dit is het meest eenvoudige certificaat. Er wordt enkel gecontroleerd of de verbinding met de browser ook daadwerkelijk op jouw website uitkomt. Data die verstuurd wordt is versleuteld. Dit certificaat is slechts op één domein (bijvoorbeeld www.(domein).nl, of shop.(domein).nl) geldig. Onze certificaten maken gebruik van SHA2, certificaten die zijn besteld voor oktober 2014 maken nog gebruik van SHA1.
Een Domain Validation certificaat kost € 49,95 exclusief BTW per jaar.


Wildcard Certificate

Dit certificaat biedt dezelfde beveiliging als het Domain Validation certificaat, maar is tevens geldig op al je subdomeinen. Zo kun je bijvoorbeeld www.(domein).nl én shop.(domein).nl hiermee beveiligen.
Een Wildcard certificaat kost € 179,95 exclusief BTW per jaar.


Beide bovenstaande certificaten zorgen voor het volgende slotje in de browser van een bezoeker:

https


Extended Validation


Dit is het meest uitgebreide certificaat dat wij leveren. Dit certificaat is geldig voor één subdomein, en kan niet zoals een Domain Validation certificaat worden geleverd in een Wildcard variant. Naast de controle op de verbinding naar je website wordt er tevens extra informatie getoond in de adresbalk als iemand je site bezoekt, zoals je volledige bedrijfsnaam. Dit geeft bezoekers meer vertrouwen in de veiligheid van je site. Daarnaast geeft een Extended Validation certificaat je site een hogere ranking in Google als je dit certificaat voor je hele site gebruikt. Een Extended Validation certificaat kost € 279,95 per jaar.


De bezoeker ziet de volgende groene balk in zijn webbrowser, waardoor het nog duidelijker is dan bij andere certificaten dat dit een beveiligde website betreft:Certificaat bestellen


Een SSL certificaat kun je aanvragen via deze pagina of door ons direct te benaderen met de aanvraag hiervoor. Mocht je nog vragen hebben over de certificaten dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.


Niet gelukt of toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op