Het is mogelijk om hulp te krijgen via support op afstand. Wij gebruiken hier het programma Teamviewer voor. Daarmee kunnen wij op afstand je computer overnemen en de benodigde instellingen aanpassen. Wij gebruiken Teamviewer op dit moment alleen voor e-mailproblemen waarvan het waarschijnlijk is dat de oorzaak aan onze kant ligt. Ook kan dit programma alleen door ons gebruikt worden voor het overnemen van PCs en laptops, dus niet voor smartphones en tablets.

Als je gebruik wilt maken van Teamviewer om ons je mailaccount in te laten stellen zonder dat je dit eerst zelf hebt geprobeerd met behulp van onze handleidingen, dan kost dit EUR 20 excl. BTW per mailaccount.

Gebruik van Teamviewer is alleen mogelijk op afspraak.

De voorwaarden voor het gebruik van Teamviewer staan in een pop-up venster als je het programma opstart. Door gebruik te maken van Teamviewer om een medewerker van VIP Internet toegang te geven tot jouw computer, ga je akkoord met deze voorwaarden.

Klik hier om de software op te starten.