Indien je gebruik maakt van onze e-mailservers, kan het voorkomen dat je mailbox soms niet meer ingeladen kan worden via IMAP. De mail is dan zowel via je mailprogramma als via onze webmail niet te openen. Je kunt echter wel inloggen. Je krijgt zowel in je mailprogramma als in de webmail de volgende foutmelding:

Internal Server Error

Dit probleem ontstaat als de indexering van je e-mail op onze mailservers niet meer goed werkt. Hiervoor vragen we of je contact wilt opnemen met de klantenservice. Check of je inderdaad niet kunt inloggen via de webmail. Vermeld de mailbox (gebruikersnaam) die niet goed werkt.

De supportdienst zal je mailbox repareren,  hierbij gaat geen nieuwe of oude mail verloren.