Het beheer van een Managed Cloud Server gebeurt via Parallels Plesk. Je ontvangt eenmalig de inloggegevens hiervoor bij het aanmaken van je server, bewaar deze gegevens daarom goed!

Het kan zijn dat jouw instellingen in het Nederlands staan, volg in dit geval de afbeeldingen.

Ga via je browser naar de URL die je van ons hebt ontvangen:

Vul je gegevens in en druk op Log in. Je komt nu in de hoofdpagina van Plesk (zie hieronder). Voor handleidingen over wat je allemaal in deze omgeving kunt doen kun je hier terecht.