Het beheer van een Managed Cloud Server gebeurt via Parallels Plesk. Je ontvangt eenmalig de inloggegevens hiervoor bij het aanmaken van je server, bewaar deze gegevens goed!

Het kan zijn dat jouw instellingen in het Nederlands staan, volg in dit geval de afbeeldingen.

Ga via je browser naar de URL die je van ons hebt ontvangen:

Vul je gegevens in en druk op Log in. Je komt nu in de hoofdpagina van Plesk:

Je bent nu ingelogd op de Plesk omgeving. Voor handleidingen over wat je hier allemaal kunt doen kan je hier terecht.