Een ticket is een openstaande vraag bij onze klantenservice. Over het algemeen gaat een ticket over één vraag/onderwerp. Heb je meerdere vragen, dan kan het gebeuren dat we meerdere tickets aanmaken waarin iedere vraag apart wordt behandeld.

Kan ik de status van een ticket bekijken?

Jazeker, je kunt hiervoor inloggen op ons klantenservice portal

Afhankelijk van het hostingplatform die je gebruikt zijn er twee portalen.

Klantnummer begint met D......  of oud Reviced klant

Voor jou staat er al een compleet nieuwe portal klaar op klanten.vip.nl.

Inloggen met alleen een klantnummer (zonder letters) of e-mail adres?

Dan log je in op mijn.vip.nl.

Je kunt je tickets op verschillende manieren sorteren. Daarnaast kun je een update naar ons sturen of de instellingen van je ticket wijzigen (bijvoorbeeld over de frequentie waarmee je op de hoogte gehouden wordt).

Ik wil graag tickets bekijken die een collega heeft ingediend

Wij bundelen de tickets van een klantnummer bij elkaar. Het kan echter voorkomen dat een klantaccount meerdere contactpersonen heeft. In principe kan een contactpersoon alleen zijn eigen tickets inzien. Wij kunnen de officiële contactpersoon van een klantaccount rechten geven om alle tickets te kunnen bekijken. Hiervoor kun je een ticket bij ons indienen.