Afhankelijk van of je al een e-mail account hebt binnen de Windows 10 Mail applicatie kun je op twee manieren een nieuw account toevoegen. Daarna zijn alle stappen gelijk.

Ik heb al een account

1. Klik links onderĀ in beeld op [instellingen] (het tandwiel)
  2. Klik op [Add account]
  3. Klik op [Advanced set-up]

Ik heb nog geen account:

Als je de mail app opent kun je op [Ga door] klikken en kom je direct bij de keuze lijst voor het type account. Klik hier op [Advanced set-up].

Stap 2

Kies in het volgende scherm voor Internet e-mail: POP3 of IMAP.

Stap 3

Op het volgende scherm moet je handmatig onze serverinstellingen invoeren, in het plaatje zie je de juiste instellingen al in beeld.

Je mail is succesvol ingesteld als je het volgende scherm ziet:

Mocht je tegen problemen aan lopen dan kun je natuurlijk contact met onze service desk opnemen.