De TTL van een DNS-record kun je aanpassen via mijn.vip.nlAls je bent ingelogd op mijn.vip.nl ga je eerst naar het domeinoverzicht en daar zoek je het domein waarvoor je de DNS-instellingen wilt aanpassen. Klik vervolgens op dat domein. Hierna kun je het tabblad DNS-instellingen openen.

Als je de TTL voor een DNS-record wilt aanpassen klik je achter het betreffende record op aanpassen:

Kies vervolgens onder TTL de nieuwe TTL die je wilt gebruiken

Je kunt nu eventueel nog andere DNS-records toevoegen en/of aanpassen. Druk daarna op opslaan. De wijziging van de DNS duurt nu maximaal een minuut. Daarna is de nieuwe TTL ingesteld. Let erop dat deze wijziging pas na de huidige TTL van het record op het internet overal is verwerkt.