Als je probeert in te loggen op mijn.vip.nl kan het voorkomen dat je een foutmelding ziet met de volgende tekst:

An Error Was Encountered

The URI you submitted has disallowed characters.

Dit is een foutmelding die wordt veroorzaakt omdat een browser extensie of plugin aanpassingen maakt in de verbinding met ons portal. Je kan proberen om in te loggen in een andere browser of je kunt een privé venster openen zonder plugins.

Browser plugins waarvan bij ons bekend is dat ze deze foutmelding kunnen veroorzaken:

• Norton antivirus toolbar