Het kan zijn dat jouw instellingen in het Nederlands staan, volg in dit geval de afbeeldingen.

Je kan de Plesk services beheren door in te loggen op je admin-omgeving, de gegevens hiervan zijn gemaild bij het opleveren van de server.

Ga naar de "Tools & Settings" pagina.

Om inzicht te krijgen tot de services kies je aan de linkerkant van het panel onder het kopje "Server Management" voor "Services Management".

Hier zie je een lijst met alle services die beheert kunnen worden in Plesk. Je kan services starten door op de groene knop te klikken. De rode knop zal de service stopzetten en de gele knop kan gebruikt worden om een service opnieuw te starten wanneer deze niet meer reageert.