Je kan de Plesk backups beheren door in te loggen op je admin-omgeving.

Om inzicht te krijgen tot de backups kies je aan de linkerkant van het panel onder het kopje "Serverbeheer" voor "Hulpprogramma's en instellingen".

Er opent nu een scherm met meerdere kolommen. Hier zoek je naar het kopje "Hulpprogramma's & middelen" en kies je voor "Reservekopieën beheren".

Er verschijnt een overzicht met de gemaakte backups. Deze worden al ingesteld opgeleverd, maar kunnen door jou gewijzigd worden mocht je op een ander moment de backup willen laten draaien. Mocht je hier tegen problemen aanlopen kan er contact worden opgenomen met de servicedesk.