Het kan zijn dat jouw instellingen in het Nederlands staan, volg in dit geval de afbeeldingen.

Je kunt de Plesk backups terugzetten door in te loggen op je admin-omgeving.

Ga naar de "Tools & Settings" pagina.

Er wordt nu een scherm geopend met meerdere kolommen. Hier zoek je naar het kopje "Tools & Resources" en kies je voor "Backup Manager".

Nu zie je een overzicht met beschikbare backups; je kiest hier de datum van de backup die je terug wilt zetten.

Je kiest bij "Soort objecten om terug te zetten" het onderdeel waarvan je de backup terug wilt zetten. Dit kan bijv. een database zijn, maar ook een klant welke je per abuis volledig hebt verwijderd.

Wanneer alles goed staat klik je onderaan op "Restore" en zal de backup terug gezet worden. Dit kan een tijdje duren afhankelijk van de grootte van de backup.