Je kunt de Plesk spamfilter beheren door in te loggen op je Plesk server. Als je niet weet hoe dit werkt, kijk dan hier.

Het kan zijn dat jouw instellingen in het Nederlands staan, volg in dit geval de afbeeldingen.

Om een overzicht te zien van de backups kies je aan de linkerkant van het panel onder het kopje "Serverbeheer" voor "Hulpprogramma's en instellingen":

Er wordt nu een scherm geopend met meerdere kolommen. Hier zoek je naar het kopje "Mail" en kies je voor "Spamfilter".

Hier staan de instellingen om het spamfilter strenger of juist soepeler te maken. Ook is het mogelijk mailadressen en domeinen toe te voegen aan een black- of whitelist: