Je kan de Plesk spamfilter beheren door in te loggen op je admin-omgeving.

Om inzicht te krijgen in de backups kies je aan de linkerkant van het panel onder het kopje "Serverbeheer" voor "Hulpprogramma's en instellingen".

Er opent nu een scherm met meerdere kolommen. Hier zoek je naar het kopje "Mail" en kies je voor "Spamfilter".

Hier staan de instellingen om het spamfilter aan te scherpen of zwakker te maken. Ook is het mogelijk mailadressen en domeinen toe te voegen aan een black- of whitelist.