Let op: Dit artikel geldt alleen voor Hosted Exchange gebruikers met een Hosted Exchange 2013 mailbox (https://exchange.myexchange365.com).

Hosted Exchange hanteert een maximum van 10 ingelogde apparaten per account. Wanneer dit limiet is bereikt en je wilt een nieuw apparaat instellen dan dien je een zogenaamde telefoonpartnerverband te verwijderen. Dit is een benaming voor een apparaat waarmee je eerder hebt ingelogd op de Hosted Exchange mailbox.

Hoe je het apparaat verwijdert en plaats maakt voor een apparaat is in dit support artikel uitgelegd:

Stap 1. Meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord op https://exchange.myexchange365.com

Stap 2. Klik op het tandwiel rechtsboven. Een drop-down menu verschijnt, klik op Options

Stap 3. In het linkermenu ga je naar Phone. In dit venster worden alle geregistreerde (mobiele) apparaten getoond.

Stap 4. Selecteer het apparaat dat je wilt verwijderen en druk op de prullenbak.

Stap 5. Een waarschuwing verschijnt. Bevestig de verwijdering.

Het apparaat is nu verwijderd uit de lijst met de geregistreerde (mobiele) apparaten. Je kunt nu met een nieuw apparaat inloggen op de Hosted Exchange mailbox.