Start je Mac Mail voor de eerste keer dan kan je door naar stap 3.

1. Klik op "Mail" en kies "Voorkeuren"

2. Klik op de knop met een plus om een nieuw account toe te voegen.

3. Selecteer op het rondje voor "Andere Mail-account..." en klik op "Ga door".

4. Vul de velden in met de benodigde informatie:

Naam: Deze naam ziet de ontvanger bij het ontvangen van de e-mail. Bijvoorbeeld "Jan Jansen" of  "Administratie Jansen BV"

E-mailadres: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

Wachtwoord: Hier voer je het wachtwoord in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl.

5. Er kan geen verbinding gemaakt worden omdat we de servers nog moeten instellen. Bij het onderstaande scherm vul je de volgende informatie in en klik je op "Log in"

Type account: IMAP

Server inkomende e-mail: mail.vip.nl

Server uitgaande e-mail: smtp.vip.nl

6.  Selecteer "Notities" en klik op "Gereed"

Jouw e-mailadres is klaar voor gebruik!