Let op! Hostingaccounts die voor juli 2013 zijn opgeleverd en niet daarna zijn gemigreerd hebben afwijkende configuratie. In het volgende artikel leggen wij ook uit hoe je dit kan herkennen.

Je vindt hier verwijzingen hoe je jouw e-mailadres instelt bij jouw e-mailclient zoals Outlook, Mac Mail of Thunderbird. Maar ook uitleg hoe je jouw wachtwoord kan wijzigen of een nieuw e-mailadres kan aanmaken.

Voordat we kunnen beginnen met het instellen van het e-mailadres moet je zorgen dat je je gebruikersnaam en wachtwoord voor handen hebt. Heb je deze niet dan kan je een van de volgende handleidingen volgen om deze terug te vinden dan wel aan te passen:

Wanneer je deze gegevens hebt kan je verder met het instellen van jouw e-mailclient. We hebben handleidingen gemaakt voor enkele e-mailclients, deze kan je hieronder vinden.

De standaardinstellingen kun je in het volgende artikel vinden.