In deze handleiding leggen wij uit hoe je een nieuw e-mailadres aanmaakt.

Stap 1.

Kies de domeinnaam waar je een nieuw e-mailadres wilt aanmaken.

Stap 2.

Kies voor E-mail-gebruikers. Zie je alleen een knop gebruikers, lees dan de volgende handleiding:

https://support.provider.nl/solution/articles/1000211912-afwijkende-e-mail-instellingen-voor-oudere-hosting-accounts

Stap 3.

Klik op "Nieuwe gebruiker toevoegen"

Stap 4.

Vul de velden in met de benodigde informatie.

Gebruikersnaam: Hier voer je de naam in welke voor het apenstaartje komt te staan. Voor dit voorbeeld gebruik ik "handleiding", het e-mailadres is dan handleiding@uw-domein.nl.

Nieuw wachtwoord: Voer hier het wachtwoord in waarmee je kan inloggen op jouw mailbox. Deze moet minstens 8 tekens lang zijn en bestaan een minimaal één hoofdletter, kleine letter en een cijfer.

Nieuw wachtwoord (nogmaals): Voer hier hetzelfde wachtwoord nogmaals in ter controle.

Catch-all: Wanneer je dit aan zet zullen de e-mails waarvoor geen e-mailadres bestaat afgeleverd worden in deze mailbox. Wij raden het af deze optie in te schakelen, je zal hierdoor veel spam (kunnen) ontvangen.

Aliassen: Hiermee kan je meerdere e-mailadressen aan 1 mailbox koppelen. Wanneer je hier bijv. "facturen" invult zullen e-mails naar facturen@uw-domeinnaam.nl afgeleverd worden in de mailbox van handleiding@uw-domeinnaam.nl

Doorsturen naar: Hier kan je een e-mailadres invoeren waar alle e-mail naar doorgestuurd moeten worden. Er blijven geen kopieën van de e-mail achter op onze server.

Stap 5.

Klik op "Alle wijzigingen opslaan" boven of onderaan de pagina.

Jouw e-mail is klaar om gebruikt te worden.