In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je het wachtwoord van een e-mailadres kan aanpassen.

Stap 1.

Kies de domeinnaam waar het e-mailadres bij hoort. Voor het e-mailadres info@uw-domeinnaam.nl kies ik uw-domeinnaam.nl.

Stap 2.

Kies voor E-mail-gebruikers. Zie je alleen een knop gebruikers, lees dan de volgende handleiding:

https://support.provider.nl/solution/articles/1000211912-afwijkende-e-mail-instellingen-voor-oudere-hosting-accounts

Stap 3.

Klik achter het e-mailadres waar je het wachtwoord van wilt wijzigen op "Aanpassen"

Stap 4.

Voer bij "Nieuw wachtwoord" het nieuwe wachtwoord in. Voer het nieuwe wachtwoord nogmaals in achter "Nieuw wachtwoord (nogmaals)"

Stap 5.

Klik op "Alle wijzigingen opslaan" boven of onderaan de pagina.

Het wachtwoord van jouw e-mailadres is aangepast.