In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je het wachtwoord van een e-mailadres kan aanpassen.

Stap 1

Kies de domeinnaam waar het e-mailadres bij hoort. Voorbeeld: voor het e-mailadres info@uw-domeinnaam.nl kies je dan de domeinnaam uw-domeinnaam.nl.

Stap 2

Kies voor 'E-mail-gebruikers'. Zie je alleen een knop "Gebruikers", lees dan de volgende handleiding:

https://support.provider.nl/solution/articles/1000211912-afwijkende-e-mail-instellingen-voor-oudere-hosting-accounts

Stap 3

Klik achter het e-mailadres waar je het wachtwoord van wilt wijzigen op "Aanpassen".

Stap 4

Voer bij "Nieuw wachtwoord" het nieuwe wachtwoord in. Voer het nieuwe wachtwoord nogmaals in achter "Nieuw wachtwoord (nogmaals)"

Stap 5

Klik op "Alle wijzigingen opslaan" boven of onderaan de pagina.

Het wachtwoord van jouw e-mailadres is aangepast.