Start je E-mail voor de eerste keer ga dan door naar STAP 3.

STAP 1.

Klik op "meer" en dan "instellingen"

STAP 2.

Klik op "Account toev".

STAP 3.

Klik op "NIEUW ACCOUNT TOEVOEGEN".

STAP 4.

Vul het e-mailadres dat je in wilt stellen met het bijbehorende wachtwoord in. Klik daarna op "HANDM. INSTELL.":

E-mailadres: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

Wachtwoord: Hier voer je het wachtwoord in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl.

STAP 5.

Voer de velden in met onder onderstaande gegevens.

Account

• E-mailadres: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

• Gebruikersnaam: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

• Wachtwoord: Hier voer je het wachtwoord in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl.

Inkomende server

• IMAP-server: mail.vip.nl
  • Beveiligingstype: SSL
  • Poort: 993
  • Prefix IMAP-pad: Dit veld kan je leeg laten.

Uitgaande server

• SMTP-server: smtp.vip.nl
  • Beveiligingstype: SSL
  • Poort: 465
  • Vink "Verificatie vereist voor verzenden van e-mail" in
  • Gebruikersnaam: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

• Wachtwoord: Hier voer je het wachtwoord in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl.

NB. De IMAP- en SMTP-gebruiker en het bijbehorende wachtwoord zijn dus hetzelfde.

STAP 6.

Klik op "INLOGGEN": Jouw e-mailadres is klaar voor gebruik!