Start je E-mail voor Android voor de eerste keer, ga dan door naar STAP 3.

STAP 1

Klik op "Meer" en dan "Instellingen".

STAP 2

Klik op "Account toev".

STAP 3

Klik op "NIEUW ACCOUNT TOEVOEGEN".

STAP 4

Vul het e-mailadres dat je in wilt stellen met het bijbehorende wachtwoord in. Klik daarna op "HANDM. INSTELL." Vervolgens vul je de onderstaande gegevens in.

E-mailadres: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

Wachtwoord: Hier voer je het wachtwoord in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl.

STAP 5

Voer de velden in met onder onderstaande gegevens.

Account

• E-mailadres: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

• Gebruikersnaam: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

• Wachtwoord: Hier voer je het wachtwoord in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl.

Inkomende server

• IMAP-server: mail.vip.nl
  • Beveiligingstype: SSL
  • Poort: 993
  • Prefix IMAP-pad: Dit veld kan je leeg laten.

Uitgaande server

• SMTP-server: smtp.vip.nl
  • Beveiligingstype: SSL
  • Poort: 465
  • Vink "Verificatie vereist voor verzenden van e-mail" aan.
  • Gebruikersnaam: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

• Wachtwoord: Hier voer je het wachtwoord in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl.

Let op! De IMAP- en SMTP-gebruiker en het bijbehorende wachtwoord zijn dus hetzelfde.

STAP 6

Klik op "INLOGGEN". Jouw e-mailadres is klaar voor gebruik!