Start je "Outlook for Android" voor de eerste keer ga dan door naar stap 4.

STAP 1.

Klik op het tandwiel om de instellingen te openen.

STAP 2.

Klik op "ACCOUNT TOEVOEGEN".

STAP 3.

Klik op "E-mailaccount toevoegen". Ga door naar STAP 5.

STAP 4.

Als je de app opgestart hebt dan klik op "AAN DE SLAG"

STAP 5.

Vul de velden in met de benodigde informatie en klik op "DOORGAAN":

E-mailadres: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

STAP 6.

Outlook for Android probeert nu verbinding te maken, klik op de knop "ACCOUNT HANDMATIG INSTELLEN" die na enkele seconden verschijnt.

STAP 7.

Kies voor het icoon met de tekst "IMAP".

STAP 8.

Klik op "GEAVANCEERDE INSTELLINGEN WEERGEVEN" en vul de velden in met onderstaande gegevens:

E-mailadres: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

Weergavenaam: Deze naam ziet de ontvanger bij het ontvangen van de e-mail. Bijvoorbeeld "Jan Jansen" of  "Administratie Jansen BV"

IMAP-server voor inkomende e-mail

IMAP-hostname: mail.vip.nl

IMAP-gebruikersnaam: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

IMAP-wachtwoord: Hier voer je het wachtwoord in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl.

SMTP-server voor uitgaande e-mail

SMTP-hostname: smtp.vip.nl

SMTP-gebruikersnaam: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

SMTP-wachtwoord: Hier voer je het wachtwoord in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl.

NB. De IMAP- en SMTP-gebruiker en het bijbehorende wachtwoord zijn dus hetzelfde.

STAP 9.

Klik op "JA!" om de nog een extra mailbox toe te voegen. Klik op "MISSCHIEN LATER" om deze installatie af te ronden.

Je e-mail is klaar voor gebruik.