Start je "Outlook for Android" voor de eerste keer, ga dan door naar STAP 4.

STAP 1

Klik op het tandwiel om de instellingen te openen.

STAP 2

Klik op "ACCOUNT TOEVOEGEN".

STAP 3

Klik op "E-mailaccount toevoegen". Ga door naar STAP 5.

STAP 4

Als je de app opgestart hebt dan klik op "AAN DE SLAG"

STAP 5

Vul de velden in met de benodigde informatie en klik op "DOORGAAN":

E-mailadres: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

STAP 6

Outlook for Android probeert nu verbinding te maken, klik op de knop "ACCOUNT HANDMATIG INSTELLEN" die na enkele seconden verschijnt.

STAP 7

Kies voor het icoon met de tekst "IMAP".

STAP 8

Klik op "GEAVANCEERDE INSTELLINGEN WEERGEVEN" en vul de velden in met onderstaande gegevens:

E-mailadres: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

Weergavenaam: Deze naam ziet de ontvanger bij het ontvangen van de e-mail. Bijvoorbeeld "Jan Jansen" of  "Administratie Jansen BV"

IMAP-server voor inkomende e-mail

IMAP-hostname: mail.vip.nl

IMAP-gebruikersnaam: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

IMAP-wachtwoord: Hier voer je het wachtwoord in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl.

SMTP-server voor uitgaande e-mail

SMTP-hostname: smtp.vip.nl

SMTP-gebruikersnaam: Hier voer je de gebruikersnaam in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl. Dit is jouw volledige e-mailadres, bijvoorbeeld jan@jansenbv.nl.

SMTP-wachtwoord: Hier voer je het wachtwoord in zoals je deze hebt aangemaakt op mijn.vip.nl.

Let op! De IMAP- en SMTP-gebruiker en het bijbehorende wachtwoord zijn dus hetzelfde.

STAP 9

Klik op "JA!" om de nog een extra mailbox toe te voegen. Klik op "MISSCHIEN LATER" om deze installatie af te ronden.

Je e-mail is klaar voor gebruik!