Volg het volgende stappenplan om contacten te exporteren uit helderhosting.

1. Ga naar webmail.helderhosting.nl in je browser en log in met je mailaccount.

Je ziet nu de Roundcube omgeving binnen de webmail.

2. Klik op "Adresboek" rechtsboven in het scherm.

- Je ziet nu je adresboek(en) en je contactpersonen.

3. Klik op "Exporteren" linksboven in het scherm.

- Wanneer je op de knop hebt gedrukt zal contacts.vcf gedownload worden. Met dit bestand heb je al je contacten uit de webmail offline beschikbaar.

4. Log uit bij webmail.helderhosting.nl.

- Aangezien webmail.vip.nl en webmail.helderhosting.nl er hetzelfde uitzien kun je verwarring beter voorkomen!