Hoe je je e-mail kunt instellen voor Outlook 2011 op een Mac kun je lezen in de onderstaande handleiding:

1. Klik in de menubalk op Extra en daarna op Accounts
  2. Klik in de linkerbenedenhoek van het dialoogvenster Accounts op Toevoegen de knop een account toevoegen en klik vervolgens op E-mail
  3. Voer je e-mail adres en wachtwoord in en klik op Account toevoegen

Accounts in het menu Extra

Als de knop Account toevoegen niet beschikbaar is:

• Voer de informatie van je account in, inclusief de volgende verplichte velden: Gebruikersnaam, Type, Server voor inkomende e-mail en Server voor uitgaande e-mail.
  • Schakel het selectievakje Gebruik SSL (Secure Sockets Layer) om verbinding te maken met deze server in.
  • Gebruik de volgende gegevens uit de standaardinstellingen van de VIP servers

Velden
Adres
Poort (IMAP)
Poort (POP3)
Server voor inkomende e-mail
mail.vip.nl
Server voor uitgaande e-mail
smtp.vip.nl