Deze pagina is onderdeel van het stappenplan voor het instellen van een VIP mailaccount. Klik hier voor de beginpagina.

Als je gebruik wilt maken van je VIP e-mail dien je een mailaccount aan te maken binnen je domein. Standaard is info@(jouwdomeinnaam).(tld) actief, dus als je bijvoorbeeld de domeinnaam janwillemsen.nl hebt dan is info@janwillemsen.nl standaard actief. Om in te loggen op je mailadres heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Als je al een gebruikersnaam en wachtwoord voor het e-mailaccount dat je wilt instellen hebt, klik dan hier.

Als je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord hebt, deze kwijt bent of een nieuwe wilt aanmaken, klik dan hier.