Deze pagina is onderdeel van het stappenplan voor het instellen van een VIP mailaccount. Klik hier voor de beginpagina.

Voor het opvragen van je wachtwoord voor onze portal op MijnVIP ga je naar mijn.vip.nl/login/request. Hier vul je de gebruikersnaam en het e-mailadres in die bij ons bekend zijn.

Weet je deze gebruikersnaam of het e-mailadres niet meer? Neem dan contact op met onze support desk via info@vip.nl. Als je dit doet vanaf een mailadres dat bij ons bekend is, kunnen we je meteen een mailtje terugsturen met daarin een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Tevens ontvang je dan de juiste gebruikersnaam van ons.