Deze pagina is onderdeel van het stappenplan voor het instellen van een VIP mailaccount. Klik hier voor de beginpagina.

Voor het opvragen van je wachtwoord voor onze portal op MijnVIP ga je naar mijn.vip.nl/login/request. Hier vul je de gebruikersnaam en het emailadres in die bij ons bekend zijn.

Weet je niet meer welke gegevens je hiervoor nodig hebt? Neem dan contact op met onze servicedesk via info@vip.nl. Als je dit doet vanaf een mailadres dat bij ons bekend is, kunnen we je meteen een wachtwoordreset-link sturen.