Het kan gebeuren dat je niet meer kunt inloggen op onze portal MijnVIP. Dit kan meerdere oorzaken hebben:

1. Gebruikersnaam kwijt
  2. Wachtwoord kwijt
  3. Add-ons / extensies die elementen van de portal aanpassen
    In Mozilla Firefox een sessie starten zonder addons:
     --> (?) Help --> Herstarten met uitgeschakelde add-ons
    In Google Chrome met een incognitovenster de extensies uitschakelen:
     --> Nieuw incognitovenster of gebruik de sneltoets CTRL+SHIFT+N
  4. Verouderde cookies
    In Mozilla Firefox met een privévenster een sessie starten zonder cookies:
     --> Nieuw privévenster of gebruik de sneltoets CTRL+SHIFT+P
    In Google Chrome met een incognitovenster een sessie starten zonder cookies:
     --> Nieuw incognitovenster of gebruik de sneltoets CTRL+SHIFT+N

Neem je contact met ons op? Vergeet niet om de gegevens te vermelden die we kunnen gebruiken om je te identificeren (bijv. je klantnummer of domeinnaam). We helpen je graag verder!