Om een website die gebouwd is op een subdomein over te zetten naar de live site is het van belang dat je FTP-toegang tot je site hebt. Heb je geen FTP-gegevens? Klik dan hier.

Log in op je website via je FTP-programma.

Zorg dat je /web map leeg is, zodat je daar je nieuwe site in kunt zetten. De /web map is de map waar de live website in staat.

Zoek vervolgens de map van het subdomein waar de testsite in gebouwd is. In deze map selecteer je alle onderliggende mappen en bestanden, en deze sleep je vervolgens allemaal tegelijk naar de /web map.

Vervolgens kun je testen op je live website of daadwerkelijk alle bestanden overgezet zijn en alles werkt zoals bedoeld.