Als je e-mail wilt verzenden en ontvangen met Outlook, dien je eerst het e-mailaccount aan Outlook toevoegen. Deze handleiding bevat de instructies voor macOS en WIndows. Klik hier voor een handleiding voor Android of hier voor een handleiding voor iOS.

Windows

1. Open Outlook en selecteer Bestand > Account toevoegen.

Selecteer Bestand en vervolgens Account toevoegen.

2. Voor Outlook 2016: voer je e-mailadres in en selecteer Verbinding maken.

Voor Outlook 2013 en Outlook 2010: selecteer E-mailaccount en voer je naam, e-mailadres en wachtwoord in. Klik vervolgens op Volgende.

Voer je wachtwoord in en klik op aanmelden.

3. Kies als Accounttype Exchange

4. Klaar!

macOS

1. Typ je e-mailadres > Doorgaan.

In het eerste scherm dat u ziet, wordt u gevraagd uw e-mailadres in te voeren

2. Typ je wachtwoord in > Account toevoegen. (Het scherm kan er anders uitzien dan dit, afhankelijk van het account dat je toevoegt.)

Het wachtwoord invoeren voor uw outlook.com-account

3. Selecteer Gereed om aan de slag te gaan met Outlook 2016 voor Mac.

Bevestiging wanneer een e-mailaccount is toegevoegd