1. Ga op je iPhone of  iPad naar instellingen > zoek hier Accounts en wachtwoorden > Account toevoegen

Opmerking: Als je iOS 10 of lager gebruikt dan ga je naar E-mail > Accounts > Nieuwe account.

Apparaatinstellingen > Accounts en wachtwoorden

Tik op Nieuwe account

2. Selecteer Exchange.

Exchange kiezen

3. Voer het e-mailadres van het Hosted Exchange adres in en een beschrijving van je account, de beschrijving is hoe je jouw mailbox terugziet in de mailapp. Tik op Volgende.

Klik op Log in

4. Voer het wachtwoord in dat is gekoppeld aan je e-mailaccount. Tik op Aanmelden of Volgende

5. Het is mogelijk dat om bepaalde machtigingen wordt gevraagd. Tik op Akkoord.

6. Kies de services die je wilt synchroniseren met het iOS-apparaat en tik op Opslaan. Dat is alles.

Synchronisatie-instellingen van account

Zijn er problemen? We kunnen helpen.

Kijk voor hoe je ons kunt bereiken op de volgende support pagina: https://support.vip.nl/nl/support/solutions/articles/1000133844-bereikbaarheid-klantenservice