Als je e-mail wilt verzenden en ontvangen met Apple Mail, dien je eerst het e-mailaccount aan Apple Mail toevoegen. Deze handleiding bevat de instructies voor MacOs. Klik hier voor een handleiding voor Android of hier voor een haindleiding voor iOS.

Mac OS

1. Open Apple Mail en selecteer links boven "Mail" en vervolgens "Voorkeuren...". Kies hierna voor "Accounts".

2. Druk op het plus symbol (+) onderaan de lijst van accounts om een nieuwe account toe te voegen.

3. Kies als Accounttype Exchange

4. Vul bij "Naam" de tekst in die ontvangers van je e-mail gaan zien als "Afzender". Bijvoorbeeld: Jan Janssen. Vul vervolgens je gebruikersnaam en wachtwoord in

4. Kies hierna voor welke diensten je de Exchange account wilt activeren voor je Mac. Druk daarna op "Gereed".

5. Klaar! Je account is succesvol toegevoegd aan je Mac.