1. In een webbrowser moet je je aanmelden bij Outlook Web App via de URL die je hebt gekregen van de e-mailbeheerder van je organisatie. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Aanmelden.

2. Selecteer Instellingen Stappen voor het wijzigen van tags >Wachtwoord wijzigen.

3. Volg de aanwijzingen op de pagina Wachtwoord wijzigen.

Er zijn enkele zaken die handig zijn om te weten over sterke wachtwoorden:

- Een sterk wachtwoord bestaat uit minimaal 8 tekens,

- Deze moeten uit kleine en grote letters bestaan,

- Gebruik een mix van letters en cijfers,

- Gebruik ook niet-numerieke tekens, zoals een vraagteken of uitroepteken.

- De complexiteit van het wachtwoord dat voor jou vereist is, wordt ingesteld door de beheerder. Mocht je wachtwoord aan de bovenstaande lijst voldoen, maar wordt niet geaccepteerd, neem dan met hem of haar contact op.