Het kan zijn dat jouw instellingen in het Nederlands staan, volg in dit geval de afbeeldingen.

Je kunt de Plesk services beheren door in te loggen op je admin-omgeving. De gegevens hiervan zijn gemaild bij het opleveren van de server.

Mocht je al een bestaand domein hebben, dan kun je direct naar stap 4 gaan.

Stap 1: Klik op "Domains":

Stap 2: Klik op "Add Domain":

Stap 3: Stel het domein in en klik vervolgens op "OK":

Stap 4: Ga naar het domein en klik hier op "Install Wordpress":

Er zal nu een schermpje in beeld komen, na een aantal seconden zal de installatie klaar zijn:

Je kunt nu inloggen door op "Log In" te klikken:

Mocht je hier verder nog vragen over hebben, dan kun je contact opnemen met onze support desk.