Een forward instellen voor je domein kan op de volgende manier in Plesk. Dit artikel gaat ervan uit dat je al bent ingelogd in Plesk. Weet je niet hoe dit werkt, kijk dan hier.

Het kan zijn dat jouw instellingen in het Nederlands staan, volg in dit geval de afbeeldingen.

Ga naar Subscriptions en en klik op de domeinnaam waarnaar je wil gaan forwarden:

Klik op Add Domain:

Kies bij Hosting type voor Forwarding. Vul hier bij Domain name de naam van het te forwarden domein in. Vul bij Destination address het domein in waar je wil dat bezoekers naartoe worden geleid. Druk nu op Ok.

Je hebt nu een forward ingesteld voor een domein op je Plesk server. Wil je een domein toevoegen? Kijk dan hier.