Het kan zijn dat jouw instellingen in het Nederlands staan, volg in dit geval de afbeeldingen.

Je kunt de Plesk services beheren door in te loggen op je admin-omgeving. De gegevens hiervan zijn gemaild bij het opleveren van de server.

Standaard maak je een FTP account aan wanneer een domein wordt toegevoegd (zie deze handleiding), maar het kan zijn dat je extra accounts wil aanmaken.

Een FTP account toevoegen in Plesk

Klik op "Domains":

Vervolgens klik je op de site waar het om gaat:

Klik hier op FTP Access:

Eenmaal hier klik je op "Add an FTP Account":

Hier geef je vervolgens een naam op, wachtwoord (tweemaal ingeven) en klik je op "OK". Laat de home directory verder staan, deze staat standaard goed.

Nu is je FTP account aangemaakt en kun je hiermee inloggen.