Om gebruikers en gebruikers rollen toe te voegen of aan te passen doorloop je de onderstaande stappen. Dit artikel gaat ervan uit dat je al ingelogd bent in Plesk. Weet je niet hoe dit moet, kijk dan hier.

Het kan zijn dat jouw instellingen in het Nederlands staan, volg in dit geval de afbeeldingen.

Ga naar Subscriptions en klik op de domeinnaam van het domein waar je gebruikers van wil beheren:

Klik op Users:

Als je een gebruiker wil toevoegen klik op Create User Account:

Vul de velden in en druk op Ok. Je hebt nu een gebruiker toegevoegd. Wil je een gebruikersrol toevoegen of aanpassen, klik dan op User Roles:

Voor een nieuwe gerbuikersrol, klik op Create User Role:

Maak een selectie en druk op Ok om te bevestigen. Als je een bestaande gebruikersrol wil aanpassen kun je op de rol klikken.