Binnen Plesk zijn er verschillende plekken waar je limieten kunt beheren. Dit kan op de volgende locaties:

• Service plans - Dit is een globale template voor subscriptions¬†
  • Subscriptions - Instellingen voor alle domeinen hier onder - LET OP:¬†Als je hier wijzigingen in brengt zal deze niet meer mee synchroniseren met het gekoppelde service plan. Zijn het globale wijzigingen die je wilt doorvoeren moet je dit op die plek doen.

We zullen ons hier focussen op de subscription plek. Zie je deze niet staan? Kijk dan even na of de juiste weergave hebt ingesteld binnen plesk.

Ga eerst naar de subscriptions pagina:

Vervolgens klik je op de subscription waar het om gaat:

Je komt hier op een pagina die vergelijkbaar is die je ziet bij 'Domains'. Klik hier aan de rechterkant op "Customize":

Hier heb je vervolgens de optie om limieten in te stellen. Klik op "Apply & Lock" als je hiermee klaar bent.