Met de volgende stappen kun je je website uploaden naar je Plesk server. Dit artikel gaat ervan uit dat je al ingelogd bent in Plesk. Weet je niet hoe dit moet, kijk dan hier

Ga naar Subscriptions en klik hier op het juiste domein:

Klik op File Manager:

Klik op Upload:

Als je de bestanden van je website wil uploaden moet je dit in de map httpdocs doen. Als je op Upload hebt geklikt, kan je kiezen welke bestanden je wil uploaden. Maak een keuze en klik op Openen. De bestanden zullen nu overgedragen worden naar de Plesk server. Als je een volledige bestaande website wil verplaatsen naar je Plesk server, dan zul je ook de database moeten overzetten. Meer informatie over hoe je dit doet vind je hier