Wilt u het wachtwoord van uw e-mailadres aanpassen, dan kan dit via ons klantenportal(mijnVIP). Dit doet u als volgt:

Op de hoofdpagina van onze portal klik je bij 'Overzicht' op 'Domeinoverzicht'.

In het Domeinoverzicht klik je op het domein waarvan u de inloggegevens wilt inzien. Vervolgens wordt het tabblad SiteAdmin geopend.

Op dit blad klik je op 'Beheren in Plesk'

Klik op de knop E-mailadressen

Nu kom je in een overzicht terecht van alle mailgebruikers die aanwezig zijn voor jouw domein.

• Klik op je mailgebruiker om wachtwoorden hiervan te beheren.

• Vul bij wachtwoord je gewenste wachtwoord in.