We zetten ons elke dag in voor jouw online succes en veiligheid. Om deze duurzame samenwerking te blijven garanderen, hebben we een gloednieuw Cloud Hosting-platform ontwikkeld. Hiermee is je website en online-data standaard nog sneller en veiliger.

Gloednieuw Cloud Hosting-platform

Er zijn de afgelopen jaren veel innovaties in de hostingmarkt geweest op het gebied van hardware, software en technieken. We hebben daarom geïnvesteerd in een gloednieuw en verbeterd hostingplatform.

Per 1 juli verdwijnen onze huidige pakketten. Gefaseerd zullen we alle pakketten overzetten op ons nieuwe Cloud Hosting-platform. Dit platform is volledig Cloud gebaseerd en te personaliseren naar jouw wensen en behoeften.

Wat verandert er?

Onze Shared Hosting-pakketten zijn jarenlang ongewijzigd gebleven. Hierdoor is de hardware en software van ons platform verouderd. Jij bent echter een echte VIP en jouw online aanwezigheid is ontzettend belangrijk voor ons.

Daarom hebben we onze servers en het platform verbeterd. Het huidig hostingaanbod wordt de komende periode vervangen door onze gloednieuwe Cloud Hosting:

Deze nieuwe Cloud Hosting-omgeving gebruikt gebruiksvriendelijke en de meest recente technieken op het gebied van hosting. De belangrijkste voordelen voor jou zijn:

• Meer webruimte
  • Hogere snelheid van je websites
  • Volledige controle over PHP-versies
  • Standaard gratis SSL en spamfiltering
  • Keuze uit duizenden plug-ins
  • Betere back-up mogelijkheden
  • Meer vrijheid

Standaard nog beter beveiligd

We vinden het belangrijk dat je website en al je data op internet veilig is. Bij alle pakketten kun je voortaan een gratis SSL-certificaat gebruiken.

Daarnaast installeren we bij elk hostingpakket anti-malware tools. Hierdoor zorgen we er samen voor dat je website standaard nog beter beveiligd is.

Dat is de VIP-service die je van ons kunt verwachten.

Personaliseer je hosting

Op het nieuwe platform heb je de mogelijkheid om je website en e-mail te personaliseren. Er zijn duizenden gratis plug-ins beschikbaar om zelf jouw ideale manier van werken te bepalen. Ook zonder hostingkennis kun je het maximale uit je website en e-mail halen.

Bij elk hostingpakket installeren we handige tools om je hostinggemak te vergroten. Zo kun je met één klik WordPress of een ander CMS installeren, software updaten en een nieuwe website in een testomgeving opzetten.

VIP Internet breidt uit

Vanaf volgende maand bundelen we onze krachten met Reviced. Hierdoor wordt ons team groter en neemt onze kennis toe. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we ons nog beter kunnen inzetten voor jouw online succes. Per 1 juni worden alle medewerkers en klanten van Reviced een echte VIP

Vragen?

Met de aanstaande wijzigingen investeren we in een duurzaam hostingplatform. We begrijpen het als je daar vragen over hebt. Daarom staan we je graag per e-mail, ticket en telefoon te woord.