Het oud-Helder Host-pakket is lange tijd niet veranderd.

Bij het All-inclusive webpakket veranderen er vanaf 1 juli echter een aantal zaken.

1. Cloud Hosting

Er wordt voortaan gebruik gemaakt van Cloud Hosting. Ons nieuwe platform biedt veel voordelen:

• Volledige controle over PHP-versies
  • Standaard gratis SSL en spamfiltering
  • Keuze uit duizenden plug-ins
  • Betere back-up mogelijkheden
  • Meer vrijheid

2. Snellere servers

De hardware wordt vernieuwd en de servers worden nóg sneller.

Alle hardeschijven worden SSD waardoor je zelf sneller data kunt verwerken.

3. Nieuw controlepaneel

Je hebt voortaan de beschikking over Plesk. Dit controlepaneel biedt meer functionaliteiten dan je tot nu toe van ons gewend bent.

Dit geeft je de vrijheid om je website en e-mail te personaliseren. Kies de plug-ins en software die bij jou passen.

Hierdoor haal je ook zonder hostingkennis het maximale uit jouw website en e-mail.

4. Tarief wijzigt

Je hostingpakket wordt vanaf 1 juli automatisch overgezet naar Cloud Hosting Starter.

Bij onze nieuwe pakketten worden je domeinregistratie en hostingpakket administratief losgekoppeld. Hierdoor kun je makkelijker een alternatief domein aan het hostingpakket koppelen.

Ook op de factuur zal je domeinnaam voortaan apart vermeld staan.

Met onze nieuwe pakketten kunnen we je website en e-mail duurzaam blijven hosten.