Wat verandert er?

We hebben de afgelopen tijd veel ingevesteerd in ons gloednieuw Cloud Hosting-platform.

Daardoor veranderen vanaf 1 juli ons aanbod voor Shared Hosting.

Wat zijn de voordelen voor mij?

We begrijpen dat een nieuwe dienst pas een voordeel heeft als jij er waarde aan hecht.

Daarom hebben we ons best gedaan om voordelen te ontwikkelen die daadwerkelijk je hostinggemak vergroten.

De belangrijkste voordelen op een rij:

• Meer webruimte en hogere snelheid van je websites
  • Standaard gratis SSL en spamfiltering
  • Betere back-up mogelijkheden
  • Meer vrijheid

Er zijn nog meer extra functionaliteiten op het nieuwe hostingplatform.

Wat gebeurt er met mijn huidige pakket?

Vanaf 1 juli zetten we je dienst om naar onze nieuwe pakketten.

Gefaseerd zullen we je hosting en e-mail migreren naar onze Cloud-pakketten.

Het Online-, start- en all-inclusive webpakket worden Cloud Hosting Starter.

Het Business-pakket wordt Cloud Hosting Business

Professional-pakket wordt Cloud Hosting Professional.

Hoe wordt de overgang naar het nieuwe platform geregeld?

We vinden het belangrijk dat je geen last of downtime ondervindt aan de migratie. Je wordt tijdig geïnformeerd voordat we je website(s) en e-mail migreren.

Alle wijzigingen worden doorgenomen en we zorgen ervoor dat er geen data verloren gaat.

Welke instellingen veranderen er voor mij?

Op het nieuwe platform maken we gebruik van Plesk. Dit controlepaneel stelt je in staat de omgeving volledig te personaliseren.

Na de overgang wordt dit controlepaneel ook gebruikt om mailinstellingen te wijzigen.

Zodra de migratie plaatsvindt zal het wachtwoord van je e-mailaccount worden gereset. Ook verandert de gebruikersnaam in je mailprogramma.

Op onze nieuwe servers wordt je gebruikersnaam het volledige e-mailadres.

Wat is Plesk?

Plesk is een gebruiksvriendelijk controlepaneel om je website, databases en e-mail te beheren.

Met een groot aanbod van (gratis) plug-ins en software kun je dit controlepaneel naar eigen wens inrichten.

Op deze pagina lees je alvast meer over de mogelijkheden en instellingen van Plesk.