VIP Internet biedt geen support op unmanaged servers.

Met een Unmanaged VPS ben je zelf verantwoordelijk voor het beheer en de performance van de server.

Dat betekent dat je, binnen onze guidelines, de vrijheid over het gebruik hebt.

Je mag er bijvoorbeeld een ander besturingssysteem op zetten, of een Control Panel naar keuze installeren.

Ook is het aan jou om updates door te voeren en storingen op te lossen.

Dat zorgt er voor dat het een flexibele en zelfstandige dienst is.

Bij problemen op serverniveau kan een supportverzoek worden ingediend.

Wij beoordelen of het verzoek uitgevoerd kan worden en hanteren het uurtarief van €75, (gefactureerd per kwartier).

Op zoek naar meer support, monitoring en de zekerheid van onze uptime garantie? Dan bespreken we graag de mogelijkheden van een Managed VPS.