Nieuwe tarieven en veiligere domeinregistraties

Om ons duurzaam te blijven inzetten voor jouw online succes hebben we besloten om krachten te bundelen met VIP Internet. Vanaf 1 november gaat Reviced over naar VIP Internet.

Dit betekent ook dat onze tarieven en diensten veranderen. Alle domeinen worden standaard beter beveiligd en de DNS-servers worden beter gemonitord. De DNS-server waar we je domeinregistratie onderbrengen worden redundant. Hierdoor garanderen we 100% DNS-uptime.

Bestaande domeinen worden gefaseerd overgezet naar DNSSEC, IPv6, DKIM en DMARC. Nieuwe domeinen worden hier standaard mee uitgerold. Hiermee voorkomen we spoofing en andere vormen van misbruik.

Het verschil in tarieven vind je hieronder. Deze wijzigingen gelden per 1 juni en bij alle bestaande registraties per eerstvolgende verlenging.

Heb je vragen over de wijzigingen? Neem dan contact met ons op.