Waarmee kunnen wij je helpen?

E-mailgebruiker aanmaken op de Plesk-omgeving

In de Plesk-omgeving is het vrij eenvoudig om de e-mailgebruikers te beheren.

Let op: voor deze handleiding is vereist dat je reeds bent ingelogd in de Plesk-omgeving. Mocht je niet weten hoe dit moet kijk dan naar de handleidingen: Inloggen in Plesk-omgeving via mijn.vip.nl en Inloggen in Plesk-omgeving via klanten.vip.nl. 

Stap 1: om een e-mailgebruikers toe te voegen, navigeren we in de Plesk-omgeving naar het Websites & Domains overzicht. Klik in het menu aan de linkerzijde op Websites & Domains om in het overzicht terecht te komen:
Stap 2: zoek het gewenste domein en klik op Mail Accounts. In dit voorbeeld kiezen wij het domein viphandleidingen.nl:
Stap 3: klik op Create Email Address om een nieuw e-mailadres toe te voegen:
Stap 4: in het volgende venster vul je het gewenste e-mailadres in bij Email address. In dit voorbeeld kiezen wij voor info@viphandleidingen.nl. Tevens is het mogelijk om een extern e-mailadres op te gevel onder External email address welke in de toekomst gebruikt zou kunnen worden om het e-mailwachtwoord te resetten:
Stap 5: vervolgens vul je tweemaal het wachtwoord in, éénmaal bij Password en éénmaal bij Confirm Password. Daarnaast is het mogelijk om de e-mailbox grootte te wijzigen. De standaard grootte bedraagt 2 GB. In het voorbeeld kiezen wij voor de standaard grootte:
Stap 6: nadat je alles hebt ingevuld klik dan op OK: 

Niet gelukt of toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op