Het wijzigen van de PHP-versie is vrij eenvoudig in de Plesk-omgeving.

Let op: voor deze handleiding is vereist dat je reeds bent ingelogd in de Plesk-omgeving. Mocht je niet weten hoe dit moet kijk dan naar de handleidingen: Inloggen in Plesk-omgeving via mijn.vip.nl en Inloggen in Plesk-omgeving via klanten.vip.nl.

Stap 1: om de PHP-versie te wijzigen, navigeren we in de Plesk-omgeving naar het Websites & Domains overzicht. Klik in het menu aan de linkerzijde op Websites & Domains om in het overzicht terecht te komen:

Stap 2: zoek het gewenste domein en klik op PHP Settings. In dit voorbeeld kiezen wij het domein viphandleidingen.nl:

Stap 3: In het nieuwe venster kun je de PHP-versie wijzigen door op het pijltje te klikken achter de huidige versie:

Stap 4: nadat je alles hebt ingevuld klik dan op OK: