Om eenvoudig websitefouten op te sporen kun je in de Plesk-omgeving gebruik maken van de Logs.

Let op: voor deze handleiding is vereist dat je reeds bent ingelogd in de Plesk-omgeving. Mocht je niet weten hoe dit moet kijk dan naar de handleidingen: Inloggen in Plesk-omgeving via mijn.vip.nl en Inloggen in Plesk-omgeving via klanten.vip.nl.

Stap 1: om de website logs te bekijken, navigeren we in de Plesk-omgeving naar het Websites & Domains overzicht. Klik in het menu aan de linkerzijde op Websites & Domains om in het overzicht terecht te komen:

Stap 2: zoek het gewenste domein en klik op Logs. In dit voorbeeld kiezen wij het domein viphandleidingen.nl:

Stap 3: het volgende venster toont de verschillende websitelogs. Je kunt hier tevens filteren op het typen logs. Zo kun je de keuze maken tussen Access, Warning en Error: