Wachtwoord wijzigen van e-mailgebruikers in de Plesk-omgeving

Het wijzigen van de e-mailwachtwoord in Plesk is vrij eenvoudig en is in een paar klikken geregeld.

Let op: voor deze handleiding is vereist dat je reeds bent ingelogd in de Plesk-omgeving. Mocht je niet weten hoe dit moet kijk dan naar de handleiding: Inloggen in Plesk-omgeving via klanten.vip.nl.

Stap 1: om het wachtwoord van een e-mailgebruiker te wijzigen, navigeren we in de Plesk-omgeving naar het Websites & Domains overzicht. Klik in het menu aan de linkerzijde op Websites & Domains om in het overzicht terecht te komen:

Stap 2: zoek het gewenste domein en klik op Mail Accounts. In dit voorbeeld kiezen wij het domein viphandleidingen.nl:

Stap 3: klik op het desbetreffende e-mailadres waarvan je het wachtwoord wenst te wijzigen. In het voorbeeld kiezen we voor het adres info@viphandleidingen.nl:

Stap 4: in het volgende venster vul je enkel het gewenste nieuwe wachtwoord in bij zowel Password als Confirm password:

Stap 5: nadat je alles hebt ingevuld klik dan op OK: