Back-ups beheren bij VIP

In Plesk kun je back-ups beheren. Log hiervoor in op je Plesk-omgeving. In deze handleiding vertellen we je hier meer over.

Inhoudsopgave

Plesk

Je beheert en herstelt back-ups via een functie in Plesk.

1. Login op je klantomgeving;
  2. Ga naar Plesk;
  3. Kies rechts voor Websites & Domains
  4. Hier vind je Acronis Backup;

gpfq6z5rCWxR3bJPoNzWCuNfccq8ZQZxpg

Acronis

Je zit nu in het dashboard van Acronis. In deze omgeving kun je zien wanneer de laatste backup is gemaakt. Dit doen we dagelijks. Je kunt ook direct zelf een back-up maken. Ga hiervoor naar Run Now onder het kopje Next Backup.

XSPmo6NwAsk_uTZS-4hXg5dUC0iFj77Msw

Backup terugzetten

Klik op het tabblad Backups. Je komt in het scherm waar alle backups staan. Hier kun je een moment kiezen om je website te herstellen.

u06HDhcFmM4Vg7-rS5Ms4lxJojKkmdMvXg

J
Jelle is the author of this solution article.