Activeer je account voor VIP Internet

Wanneer je voor het eerst een e-mail verstuurd naar info@vip.nl ontvang je een uitnodiging om een account te activeren. Dit account is ervoor bedoeld om e-mails welke automatisch worden omgezet in zogenaamde tickets, overzichtelijk te bewaren en in te zien alsmede te beantwoorden.

Stap 1: Activeer het account

• Open het e-mailbericht en klik op de generieke link.

• Er opent nu een nieuwe pagina waar wordt gevraagd een volledige naam en een wachtwoord op te geven zodat je daarmee in de toekomst kunt inloggen via: https://support.vip.nl/nl/support/home Vul de gevraagde gegevens in en klik op: “Activeren en inloggen”.

• Nadat je op “Activeren en inloggen” hebt geklikt ontvang je de melding “Uw account is geactiveerd”.

Stap 2: Inloggen in het support.vip.nl portaal

• Vul het e-mailadres en het nieuw gekozen wachtwoord in en klik in het vervolg scherm op “Inloggen”.