Inloggen in het klanten.vip.nl portaal

Het klanten.vip.nl portaal is de administratieve beheeromgeving van VIP Internet. Via dit portaal kun je jouw diensten beheren, gegevens wijzigen en facturen inzien. In deze handleiding staan we stil bij het inlogproces.

Stap 1: Navigeer naar het klanten.vip.nl portaal

Optie 1: Handmatige navigatie in de internetbrowser

• Open de internet browser
  • Typ in de navigatiebalk klanten.vip.nl (dus zonder www. ervoor)

Optie 2: Handmatige navigatie in de internetbrowser

• Open de internet browser
  • Typ in de navigatiebalk vip.nl of www.vip.nl
  • Klik op de VIP Internet website in de rechterbovenhoek op Klantenportaal

Stap 2: Vul je klantgegevens in

• Vul je gebruikersnaam en wachtwoord in

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

De gebruikersnaam begint altijd met de D van Debiteur. Ten tijde van het klant worden heb je een e-mail van ons ontvangen met jouw klantnummer. Mocht je deze niet meer bezitten raadpleeg dan een van je facturen.

Indien je het wachtwoord vergeten bent, maak dan gebruik van de ‘wachtwoord vergeten’ functie. Vul de gebruikersnaam en het bijbehorende e-mailadres in om een tijdelijk wachtwoord per e-mail te ontvangen.

E-mail niet gevonden? Controleer dan je SPAM map.